Szolgáltatások

Szabad a gazdi! Hozza el házikedvencét és kapcsolódjon ki nyugodtan, mivel kutyusa a legjobb körülmények között nyaral.

KUTYAPANZIÓ 

Lakáshoz szokott  kistestű és közepes méretű, szocializált kedvenceket fogadok a panzióba. A panzió belső kialakítása számomra azért is fontos, hogy amit a kutya otthon megszokott, az a panzióban is biztosítva legyen. A panzió, a ház alsó szintjén van kialakítva, ezáltal a kutyusok 24 órás felügyelettel vannak bent, velem együtt, a házban. 

Kis létszámmal, közösségben tartom a kutyusokat.
A panzió területén kamerarendszer működik. A legnagyobb kánikulában is hűvös beltéri helyük van, jó időben az udvaron fürdőzési lehetőség. 
A gazdinak videó beszámolót küldök. Időjárástól függően megyünk ki az udvarra, átlagosan 3 óránként, ahol folyamatos felügyelet mellett vannak. A gazdi által hozott, már megszokott eledelt eszik a kutyusok.


VIP ELHELYEZÉS

Lehetőség van VIP elhelyezésre is, ami azt jelenti, hogy a kiskedvence a többi kutyától külön van elhelyezve, a lakásomban. Ennek lehet oka, akár a kutya a természete, vagy egészségügyi problémája van pl. nem ugrálhat, vak, epilepsziája van, stb. 


PRÓBANAP

Azért elengedhetetlen a próbanap nálam, mert nem külön-külön tartom a kutyákat egy boxban, hanem közösségben, nyitott helyen, ahol mindenkinek biztosítva van önálló fekhely.

Legfontosabb, hogy a kiskedvenc jól érezze magát a panzióban, és a próbanap során kiderül, hogy a kutya: társasági vagy inkább "magának való". Próbanapra úgy adok időpontot, amikor kevés kutyus van a panzióban és nyugodt a légkör. Legfontosabb, hogy jól érezze magát gazdi nélkül is, és fel tudjon oldódni, pl. legyen étvágya a panzióban is. Próbanapot követően a gazdi nyugodtan tudja itt hagyni a kedvencét, hogy már volt itt, és minden rendben volt.

Főszezonban, illetve teltház esetén nem tudok időpontot adni a próbanapra. 

NAPKÖZI ÉS KUTYOVI 

Kisebb-nagyobb gondot okozhat, ha az új családtag sokáig felügyelet nélkül van magára hagyva. Ezért jó az óvoda, ahol játszhat és "szocializálódik". Szobatisztaságra tanítom, többszöri etetést biztosítok, pórázhoz, fésüléshez szoktatom. Kiskedvencednek megtanítom az "alapokat", a kutyus nemcsak "elfárad" az oviban, de okosabb és szocializáltabb is lesz.

KUTYABARÁT KOZMETIKA

A kezelés megkezdése előtt a gazdival átbeszéljük az igényeket. A kölyökkutya számára fontos, hogy ne traumaként élje meg a kutyakozmetikában eltöltött időt, azonban ehhez pozitív élmények szükségesek. Fontosnak tartom, hogy lehetőleg minél fiatalabb korban elkezdjük a kozmetikázáshoz szoktatást.

Szolgáltatások: egészségügyi nyírás, fürdetés, szárítás, fésülés/kefélés, szem környék tisztítása, karomvágás, tappancs szőr vágása, bűzmirigy kezelés, fülszőr kiszedése, fültisztítás, bontás, zsinórozás, szalagozás, nyírás, trimmelés, fazonigazítás.

MŰTÉT UTÁNI REHABILITÁCIÓ 

Ha a gazdi dolgozik és nem tudja felügyelet nélkül hagyni kedvencét például egy műtét után, a rehabilitáció alatt az orvosi utasítás szerint látom el kutyusát. Bioptron lámpás kezeléssel segítem a kutyusokat felépülni nyugodt környezetben.