Szolgáltatások

Szabad a gazdi! Hozza el házikedvencét és kapcsolódjon ki nyugodtan, mivel kutyusa a legjobb körülmények között nyaral.

KUTYAPANZIÓ 

Otthonomban 2.000 m²-es füves udvarban, állandó felügyelet mellett panziót és foglalkozást biztosítok házikedvence számára. A panzió mellett lévő gyertyános erdő az aktív kutyáknak kiváló lehetőséget ad sétákra. A kutyapanzióm belső kialakítása számomra azért is fontos, hogy amit a kutya otthon megszokott, az a panzióban is biztosítva legyen. A legnagyobb kánikulában is hűvös beltéri helyük van, jó időben az udvaron fürdőzési lehetőség.

NAPKÖZI ÉS KUTYOVI 

Kisebb-nagyobb gondot okozhat, ha az új családtag sokáig felügyelet nélkül van magára hagyva. Ezért jó az óvoda, ahol játszhat és "szocializálódik". Szobatisztaságra tanítom, többszöri etetést biztosítok, pórázhoz, fésüléshez szoktatom. Kiskedvencednek megtanítom az "alapokat", a kutyus nemcsak "elfárad" az oviban, de okosabb és szocializáltabb is lesz.

KUTYABARÁT KOZMETIKA

A kezelés megkezdése előtt a gazdival átbeszéljük az igényeket és akár megvárhatja kedvencét, míg megszépül. Harapós, nyugtalan kutyákat is vállalok. Kölyökkutya számára fontos, hogy ne traumaként élje meg a kutyakozmetikában eltöltött időt, azonban ehhez pozitív élmények szükségesek. Fontosnak tartom, hogy lehetőleg minél fiatalabb korban elkezdjük a kozmetikázáshoz szoktatást.

Szolgáltatások: egészségügyi nyírás, fürdetés, szárítás, fésülés/kefélés, szem környék tisztítása, karomvágás, tappancs szőr vágása, bűzmirigy kezelés, fülszőr kiszedése, fültisztítás, bontás, zsinórozás, szalagozás, nyírás, trimmelés, fazonigazítás.

MŰTÉT UTÁNI REHABILITÁCIÓ 

Ha a gazdi dolgozik és nem tudja felügyelet nélkül hagyni kedvencét például egy műtét után, a rehabilitáció alatt az orvosi utasítás szerint látom el kutyusát. Bioptron lámpás kezeléssel segítem a kutyusokat felépülni nyugodt környezetben.